Cookie gebruik

Hiermee vragen wij uw toestemming om cookies te plaatsen op uw computer. Daarmee ondersteunt u ons om u de meest optimale gebruikservaring van onze website te kunnen garanderen. Door op "Sluiten" te klikken, staat u ons toe om cookies te gebruiken. Indien u cookies weigert, u niet altijd van alle mogelijkheden van deze website gebruik maken. U kunt uiteraard altijd uw instellingen aanpassen. Instructies hiervoor kunt u hier vinden.

 

Glaasjes met zalmmousse

Ingrediënten

4-6 personen

100 g gerookte zalm
100 g gekookte zalm
4 eetlepels zure room
250 g mascarpone
1/2 citroen, uitgeperst
1 mespuntje cayennepeper
2 el verse dille (gehakt)
Peper en Zout
Zalmkaviaar

Bereiding

Doe de zalm in Bosch blender samen met de zure room, mascarpone en citroensap. Pureer tot een gladde massa. Breng op smaak met de cayenne, dille, peper en zout.

Doe in de glaasjes en versier met wat dille en/of zalmkaviaar.

Naar het volledige kerstmenu