Cookie gebruik

Beste bezoeker, hiermee vragen wij jouw toestemming om cookies te plaatsen op jouw computer. Daarmee ondersteun je ons om de meest optimale gebruikservaring van onze website te kunnen garanderen. Sta ons toe om cookies te gebruiken. Indien je niet accepteert, is het mogelijk dat sommige delen van de website niet functioneren. Je kan uiteraard altijd jouw instellingen aanpassen.

Instellingen cookies

Je kunt in jouw browser cookies altijd buiten werking stellen, zonder dat dit vergaande gevolgen heft voor het gebruik van de website. Het gevolg kan dan echter wel zijn dat bepaalde onderdelen minder of meer toegankelijk voor jou zijn. Instructies hiervoor kunt u in de “cookie instellingen aanpassen” sectie vinden.

 

Glaasjes met zalmmousse

Ingrediënten

4-6 personen

100 g gerookte zalm
100 g gekookte zalm
4 eetlepels zure room
250 g mascarpone
1/2 citroen, uitgeperst
1 mespuntje cayennepeper
2 el verse dille (gehakt)
Peper en Zout
Zalmkaviaar

Bereiding

Doe de zalm in Bosch blender samen met de zure room, mascarpone en citroensap. Pureer tot een gladde massa. Breng op smaak met de cayenne, dille, peper en zout.

Doe in de glaasjes en versier met wat dille en/of zalmkaviaar.

Naar het volledige kerstmenu