Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Copyright

(c) Copyright

Alle rechten voorbehouden. Tekst, afbeeldingen, grafieken, geluid, animaties, video's en de rangschikking ervan op de Bosch-websites zijn beschermd door het auteursrecht en andere wetten. De inhoud van deze websites mag niet worden gekopieerd, gepubliceerd, gewijzigd of ter beschikking gesteld aan derden voor commercieel gebruik. Sommige websites van Bosch bevatten ook afbeeldingen die door het auteursrecht van derden zijn beschermd.

Handels- en licentierechten

Tenzij anders aangegeven, zijn alle handelsmerken op de websites van Bosch geregistreerde handelsmerken. Dit geldt in het bijzonder voor Bosch merken, naamborden, bedrijfslogo's en emblemen. De op onze websites gebruikte merken en vormgevingselementen zijn het intellectuele eigendom van Robert Bosch GmbH, Duitsland.

Het intellectuele eigendom op de Bosch websites, zoals patenten, merken en auteursrechten, is beschermd. Deze website verleent geen licentie voor het gebruik van intellectueel eigendom van de Bosch Groep (Bosch) of derden.

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorg gemaakt. Desalniettemin kan de juistheid en nauwkeurigheid van de informatie op deze website niet worden gegarandeerd. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor schade die direct of indirect door het gebruik van deze website ontstaat, behalve wanneer deze schade te wijten is aan opzet of grove nalatigheid van Bosch.

Online geschillenbeslechting in overeenstemming met de bepalingen van artikel 14, lid 1 van de ODR-verordening: De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS) dat toegankelijk is via de websitehttp://ec.europa.eu/consumers/odr/ website.

Contact
Voor suggesties en klachten betreffende de verwerking van uw persoonlijke gegevens kunt u contact opnemen met onze medewerker die verantwoordelijk is voor de privacy. Zou de opgeslagen informatie toch verkeerd zijn, ondanks onze inspanningen om erop toe te zien dat de gegevens juist zijn, dan zullen wij deze op uw verzoek verbeteren.

MyBosch

Registreer je nu gratis en geniet van tal van voordelen zoals -10% korting op originele onderdelen en onderhoudsproducten.

Onze service

De Bosch-consulenten beantwoorden al je vragen van maandag tot en met vrijdag, van 9u tot 16u30

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Bosch-verdeler?