Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Kwaliteit is het resultaat van ervaring.
Geen enkel toestel verlaat onze fabriek tot aangetoond is dat het aan onze hoge normen op vlak van kwaliteit, prestaties en duurzaamheid voldoet. Dit was de belofte van Robert Bosch toen hij in 1886 zijn eerste werkplaats opende, en tot op heden is dit de belofte die we dagelijks proberen waar te maken. Om dit te kunnen realiseren, ontwikkelen we voortdurend nieuwe productieprocessen.

Innoverende ideeën leiden tot duurzame producten
We hebben speciale productie- en verbindingstechnieken evenals speciale oppervlaktebehandelingen ontwikkeld, specifiek op maat van de materialen gebruikt binnenin onze vaatwassers. We gebruiken bovendien hoogwaardige inox platen. Bijgevolg kunnen we op al onze vaatwassers standaard 10 jaar garantie bieden tegen het corrosie van de kuip.

Activeer nu uw 10 jaar garantie
Het registreren van uw nieuwe Bosch vaatwasser en het online activeren van uw garantie is gratis, eenvoudig, en vraagt slechts enkele minuten van uw tijd.