Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Gratis levering van toestellen
Gratis terugname oud toestel
Installatie door professionals
Originele onderdelen & toebehoren gratis geleverd vanaf €39,99
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Toebehoren

Laat uw Bosch toestel nog meer presteren met ons toebehoren.

Veel toestellen zijn nog tot meer in staat wanneer u die uitrust met extra toebehoren. U kunt browsen door ons aanbod of ons persoonlijk contacteren om te zien wat er zoal te verkrijgen is. In onze eShop vindt u alles van aanbevolen kookaccessoires tot vervangingsfilters en stofzakken voor stofzuigers.

Koken & bakken

Koken is op ontdekkingsreis gaan - zelfs al is de huiskeuken u liever dan iets exotisch van verder weg. Ga op pad in onze eShop en ontdek een heel aanbod aan degelijke, elegante kookaccessoires, naast talrijke producten voor onderhoud en reiniging en andere nuttige verbeteringen voor uw keuken.

Ontdek de kooktoebehoren

Wasmachines en droogautomaten.

We willen dat u nog lang blij bent met uw favoriete kledingstukken. Daarom hebben we alle producten van onze eShop grondig getest en goedgekeurd voor uw wasmachine en droogautomaat. En zo kunt u langer genieten van perfecte resultaten. En we hebben nog een paar andere ideeën bedacht die uw was ten goede zullen komen, van in de wasmand tot in de kleerkast.

Naar de toebehoren

Vaatwassers.

Een perfect diner vraagt om perfecte vaat. Bosch toebehoren helpt uw vaat beschermen en zorgt ervoor dat uw vaatwasser optimaal blijft werken. Een reeks slim montagetoebehoren zorgt voor meer laadvermogen – voor nog efficiënter vaatwassen.

Naar de toebehoren

Koelkasten & diepvriezers

Evenwichtig eten houdt in dat u voor voldoende variatie in uw voeding zorgt. En elke soort voeding heeft zijn eigen vereisten voor bewaring. Bosch biedt een reeks slimme onderdelen aan die u flexibel in uw koeltoestel kan integreren. Deze en nog vele andere producten zijn in onze eShop verkrijgbaar om uw levensmiddelen vers te houden, efficiënt en energiebesparend.

Naar de toebehoren

Koffiemachines.

Naar de toebehoren

Stofzuigers.

Naar de toebehoren

Keukentoestellen.

Naar de toebehoren

Kleine toestellen.

Naar de toebehoren

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.