Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

De servicedienst van Bosch: voor onderhoud en herstellingen

Zo gebeurd.

Wat het ook betreft of wanneer ook: Service hoort bij onze kwaliteit. De Servicedienst van Bosch.

Registreer uw toestel nu op MyBosch en geniet van exclusieve voordelen.

Alles voor uw Bosch huishoudtoestel en nog meer voor u: registreer uw toestellen en geniet van een hele reeks aantrekkelijke voordelen. Wanneer u zich bij Bosch inschrijft, krijgt u een hele reeks aantrekkelijke voordelen, gaande van exclusief toebehoren tot online handleidingen en speciale aanbiedingen, op maat voor u gekozen.

Selecteer uw product

Ga naar Tips en antwoorden voor deskundig advies over het oplossen van problemen en onderhoud van uw Bosch huishoudtoestellen: makkelijk te begrijpen en makkelijk te volgen, en zo gedetailleerd als u zelf wil.

Hieronder vindt u een lijst van de verschillende productcategorieën van Bosch huishoudtoestellen. Zo vindt u makkelijk de juiste downloads voor gebruiksaanwijzingen, tips voor eenvoudige reparaties, onderhoud en reinigen en nog veel meer opties voor ondersteuning bij uw specifieke Bosch-toestel.

Selecteer eenvoudig de gewenste productcategorie hieronder om meer te weten over onderhoud, reinigen en herstellingen van uw Bosch toestel.

Reparaties door onze Bosch experten

De ingenieurs van Bosch hebben alle nodige kennis en expertise in huis om uw Bosch huishoudtoestel te herstellen. Kom alles te weten over de uitgebreide herstelservice van Bosch voor het oplossen van technische problemen.

Kom meer te weten

Bepaal zelf uw garantie.

De garanties van Bosch verschillen, u kunt op maat uw garantie registreren. Van 3 jaar extra zekerheid bovenop de fabrieksgarantie van 2 jaar tot wel 10 jaar garantie op de motor van de HomeProfessional.

Naar de Bosch waarborg

Vragen of suggesties? Laat het ons weten!

Hebt u advies nodig van onze experten, zoekt u hulp bij problemen of wil u gewoon feedback geven bij onze producten en diensten? We zijn er 24 u op 24 voor u en 7 dagen op 7!

Contacteer Bosch

Verlengde Waarborg

Geniet bovenop uw 2 jaar fabrieksgarantie van 3 jaar extra zekerheid door de Bosch Verlengde Waarborg. U kunt deze gemakkelijk en snel aanschaffen binnen de 2 jaar na de aankoop van uw toestel.

Kom meer te weten

MyBosch

Schrijf u nu gratis in en geniet van verschillende voordelen zoals opties voor verlengde garanties op geselecteerde producten, de mogelijkheid om online een afspraak te boeken met een Bosch expert en toegang tot de online gebruiksaanwijzing van uw toestel.

Maak nu een account

Newsletter Bosch

Schrijf u nu in en ontvang de Bosch Nieuwsbrief. Zo ontvangt u waardevolle tips voor uw huishoudtoestellen, de laatste aanbiedingen en exclusieve promoties.

Schrijf u nu in

Contracten Bosch CareforLife

Haal het maximum uit uw Bosch-toestel dankzij een CareforLife contract.

Meer info

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.