Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Professionele onderhoudsdienst voor uw Bosch toestellen

Onderhoud en reiniging van toestellen door Bosch

Het regelmatig reinigen van kooktoestellen is niet alleen hygiënisch, het zorgt ook voor een langere levensduur. Voor elke espressomachine, Side-by-Side koelkast en andere toestellen biedt de klantendienst van Bosch professionele onderhoudsbeurten aan.

Ontdek tevens onze handige onderhoudstips in video Contacteer ons voor onderhoud op maat

Side-by-Side koelkasten

Laat uw Side-by-Side koelkast met waterdistributie en ijsmaker grondig nakijken en onderhouden door een Bosch technische specialist voor het bedrag van € 169,99*.

Wist u dat een goed onderhouden ijsmaker en condensor u het hele jaar door een optimale kwaliteit en smaak van het ijs en water leveren?

*BTW, uurloon en verplaatsingskosten inbegrepen. Het preventief vervangen van onderdelen en resulterende arbeid zijn niet inbegrepen in deze prijs. Informatieve prijs 2022.

Lees meer

Espressomachines

Laat uw espressomachine onderhouden door onze Espresso Service en blijf genieten van uw espresso. Bosch biedt u een professionele onderhoudsbeurt aan huis aan voor iedere inbouw espressomachine voor slechts € 169,99*.

Elke vrijstaande espressomachine kan op de expertise van onze specialisten rekenen. Het professioneel onderhoud vindt in dit geval plaats in onze werkplaats voor de prijs van € 104,99*(afhaling en levering van het toestel bij u thuis).

*BTW, uurloon en verplaatsingskosten inbegrepen. Het preventief vervangen van onderdelen en resulterende arbeid zijn niet inbegrepen in deze prijs. Informatieve prijs 2022

Lees meer

Onderhoud je Bosch vaatwassers voor optimaal rendement

Een goed onderhouden vaatwasmachine garandeert je het hoogste resultaat bij het laagste verbruik. Bovendien bespaar je heel wat kostbare tijd op het huishouden. Daarom verdient een vaatwasser de nodige aandacht, want zelfs het allerbeste toestel heeft een regelmatig onderhoud nodig. Alleen zo garandeert een Bosch machine de beste afwas- en droogresultaten.

*€ 44,99 BTW en uurloon inbegrepen. Het preventief vervangen van onderdelen en resulterende arbeid zijn niet inbegrepen in deze prijs. De verplaatsing ter waarde van € 72,88 is niet inbegrepen in deze prijs. Informatieve prijs 2022.

Lees meer

Professioneel onderhoud Bosch wasmachines voor optimaal rendement

Bosch-wasmachines zijn krachtig, milieuvriendelijk en dragen zorg voor je textiel in je wastrommel. Maar dat is niet vanzelfsprekend. Zeker bij frequente wasbeurten is het aan te raden je wastrommel regelmatig te reinigen. Zo verwijder je achtergebleven vuil of zeepresten in de wastrommmel. En vooral: zo heb je altijd een optimaal rendement en blijft je was altijd lekker fris ruiken.

*€ 44,99 BTW en uurloon inbegrepen. Het preventief vervangen van onderdelen en resulterende arbeid zijn niet inbegrepen in deze prijs. De verplaatsing ter waarde van € 72,88 is niet inbegrepen in deze prijs. Onderhoud uitsluitend aangeboden tijdens het bezoek van een technische specialist. Informatieve prijs 2022.

Lees meer

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.