Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Onderhoudsdienst Bosch espressomachines

De espressomachine heeft in vele huishoudens zijn plek gevonden. Dankzij de espressomachine wordt koffiedrinken een waar genot. Het toestel staat garant voor een heerlijke espresso en verdient al uw aandacht.

Een correct onderhoud van uw espressomachine is van primordiaal belang. Om een goede werking en een langere levensduur van het toestel te garanderen, raden wij u aan uw toestel, bovenop het normale onderhoud zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing, regelmatig grondig te laten reinigen. Kalkaanslag is trouwens de grootste oorzaak van technische problemen bij espressomachines en koffieresten zorgen voor een zure smaak van uw koffie.

Elke vrijstaande espressomachine kan op de expertise van onze specialisten rekenen. Het professioneel onderhoud vindt in dit geval plaats in onze werkplaats voor de prijs van € 104,99* (afhaling en levering van het toestel bij u thuis).
*BTW, uurloon en verplaatsingskosten inbegrepen. Het preventief vervangen van onderdelen en resulterende arbeid zijn niet inbegrepen in deze prijs. Informatieve prijs 2022.

Onze technische specialist zal onder andere volgende werken in onze werkplaats uitvoeren:

  • reiniging en smering van het maalwerk, de koffie-uitloop, de koffiezetgroep (centrale eenheid)
  • afstelling van de koffiemolen en algehele schoonmaakbeurt
  • controle op eventuele lekkages
  • uitlezing van het testprogramma op eventuele foutmeldingen

Vraag nu uw professioneel onderhoud aan

Goed om weten:

Deze onderhoudsset bevat de nodige producten voor een optimaal onderhoud en een optimale reiniging van uw espressomachine. Inhoud van de set: 1 reinigingsborsteltje voor de melkslang en de melkbuis, 10 reinigingstabletten, 6 ontkalkingstabletten, 1 Brita Intenza waterfilter en 1 plexi vervangingsmelkbuis.

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.