Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Onderhoud & Reiniging van uw Bosch toestel

Onze onderhoud & reinigingsproducten.

Browse door ons breed aanbod van onderhoud & reinigingsproducten ontworpen om uw Bosch huishoudtoestel significant langer goed te laten presteren.

Vind hier de geschikte onderhoud & reinigingsproducten

Onderhoudsproducten voor koffiemachines.

Geavanceerde techniek en perfect onderhoud, twee belangrijke ingrediënten voor een perfecte kop koffie. Hou uw toestel perfecte glans en kalkvij. Vind hier producten die uw koffiemachine in haar fabrieksconditie houden.

Onderhoudsproducten voor koffiemachines

Stofzakken.

Bosch biedt niet alleen de beste keuze voor stofzuigers maar ook de juiste zakken. Geen gedoe met stofeakken die slechts half in uw stofzuiger passen, maar wel op maat van uw stofzuiger gemaakte stofzakken van hoge kwaliteit. En dat alles makkelijk te verkrijgen in onze eShop.

Vind de stofzakken voor uw toestel

Waterfilters.

De kwaliteit van het water is een belangrijk aspect in het behouden van de hoge kwaliteit van onze Bosch toestellen. Om ze vlot te laten functioneren bieden we een reeks filters aan die voor machine-vriendelijk water zorgen.

Naar de waterfilters

Ontkalkers.

Hard water zorgt voor een versnelde verwalking van uw huishoudtoestellen, wat de werking van deze toestellen niet ten goede komt. Er bestaan echter simpele manieren om met hard water om te gaan. Zorg voor een blijvend efficiënte werking van uw toestel met de juiste ontkalkingsproducten.

Naar de ontkalkingsproducten

Reinigingsproducten

Uw huishoudtoestellen zullen nog beter werken indien u ze perfect in topconditie houdt. Dat betekent niet enkel een regelmatige onderhoudsbeter, maar ook op tijd en stond een eenvoudige reiniging. De speciale reinigingsproducten van Bosch zorgen niet enkel voor een vlekkeloze werking, maar ok voor en perfecte glans.

Naar de reinigingsproducten

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.