Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Verlengde waarborg voor uw Bosch huishoudtoestel

De verlengde waarborg van Bosch: Eenvoudig & veilig.

Met de verlengde waarborg wordt uw Bosch toestel, ook na de 2 jaar waarborg van de fabrikant, kosteloos hersteld voor een bijkomende periode van 3 jaar.

Speciale bescherming voor uw Bosch huishoudtoestellen.

Bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie bieden we een verlengde waarborg van 3 jaar. En dit voor een éénmalige bijdrag van slechts 89,99 EUR per toestel. In totaal geniet u zo van 5 jaar garantie op uw Bosch-toestel. Zonder kosten van een eventuele reparatie. Zo blijft u meer dan ooit genieten van uw performant Bosch-toestel*.

*De Bosch Verlengde Waarborg geldt alleen voor groot huishoudelektro, zoals wasmachines, droogautomaten, vaatwassers, koelkasten, diepvriezers, fornuizen, (stoom)(microgolf)ovens, kookplaten en dampkappen.

Verleng de garantie

Waarom kiezen voor Bosch Verlengde Waarborg?

  • Zorgeloos genieten – In het uitzonderlijke geval dat er iets mis gaat, kunt u op ons rekenen.
  • Expertise van de fabrikant – Uw toestel wordt bij u thuis hersteld door een technische specialist van Bosch.
  • Vermijd reparatiekosten – U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten: alle kosten voor onderdelen, verplaatsing en arbeidstijd worden door Bosch gedragen.

FAQ – Veelgestelde vragen Verlengde Waarborg

Aankopen en betalen

Hoe kan ik de Bosch Verlengde Waarborg kopen?

Je kan de verlengde waarborg telefonisch kopen door onze consulenten te bellen op 02/ 475 70 01 of online aankopen via onderstaande link.

Aan de hand van je toestelgegevens, kan je 3 jaar extra garantie kopen. Zo hebben we volgende informatie nodig:

  1. E-nummer (de toestelreferentie)
  2. FD-nummer (de productiedatum)
  3. Aankoopdatum

Het E-nummer en FD-nummer vind je terug op het signlisatieplaatje van het toestel.

Koop nu een Bosch Verlengde Waarborg

Wanneer kan ik de Verlengde Waarborg kopen?

Je beschikt over de fabrieksgarantieperiode om in te schrijven op de Verlengde Waarborg van Bosch, kortom binnen de 24 maanden vanaf de datum van aankoop of de leveringsdatum (aankoopfactuur of leveringsbon).

Hoe kan ik betalen?

Je kan veilig online betalen via Maestro, Visa en Mastercard. Bij betaling via Maestro is de veiligheidscode niet nodig.

Wanneer ontvang ik een bewijs van Verlengde Waarborg na aankoop hiervan?

Na online betaling, ontvang je onmiddellijk een ontvangstbevestiging. Via e-mail ontvang je binnen 24 uur eveneens het certificaat van uw Bosch Verlengde Waarborg. Proficiat!

Als je na die tijd nog niets ontvangen hebt, neem dan contact met ons op.

Goed om weten

Voor welke toestellen kan ik een Verlengde Waarborg kopen?

De Bosch Verlengde Waarborg geldt alleen voor groot huishoudelektro, zoals wasmachines, droogautomaten, vaatwassers, koelkasten, diepvriezers, fornuizen, (stoom)(microgolf)ovens, kookplaten en dampkappen.

Het is niet beschikbaar voor kleine huishoudtoestellen zoals een keukenrobot, foodprocessor, stoomgeneratoren, stofzuigers en inbouw espressotoestel.

Bel ons op 02/475 70 01 als je wilt weten of je toestel in aanmerking komt voor de Bosch Verlengde Waarborg.

Waar kan ik de voorwaarden van Verlengde Waarborg lezen?

Voordat je de Verlengde Waarborg telefonisch of online koopt, word je door de Bosch-consulent of op de website gewezen op de voorwaarden voor deze garantie.

Je kunt de voorwaarden ook nalezen door op de onderstaande link te klikken.

Lees de voorwaarden

Op welke datum gaat de garantieperiode in?

De fabrieksgarantie gaat in op de datum van levering indien je over een bewijs van deze datum beschikt, anders geldt de datum van de factuur als ingangsdatum.

De Verlengde Waarborg gaat in na afloop van de fabrieksgarantie, oftewel, 24 maanden na aankoop van je toestel.

Wat houdt de Verlengde Waarborg precies in?

Met de Verlengde Waarborg geniet je Bosch-toestel van 5 jaar garantie. Alle kosten voor onderdelen, verplaatsing en arbeidstijd worden door Bosch gedragen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten.

Komt de Verlengde Waarborg bovenop de fabrieksgarantie van 2 jaar?

Voor elk huishoudtoestel van Bosch dat je koopt geldt een garantie van 24 maanden voor reparaties en vervangende onderdelen. Met de Verlengde Waarborg van Bosch geniet je van 3 jaar extra garantie. In totaal dus 5 jaar garantie op je toestel. Alle kosten voor onderdelen, verplaatsing en arbeidstijd worden door Bosch gedragen.

Reparatie

Is er na een bezoek van een technische specialist een garantie op de reparatie of op de onderdelen? Valt dit onder de Verlengde Waarborg?

Elke door Bosch Service uitgevoerde reparatie is 24 maanden gewaarborgd, ongeacht of het toestel gedekt is door een Verlengde Waarborg of niet.

We gebruiken uitsluitend originele onderdelen van Bosch voor alle reparaties die we uitvoeren.

Kan ik ook buiten de fabrieksgarantie mijn Bosch-toestel laten herstellen door een expert van Bosch?

Zeker. Hiervoor moet je wel betalen als je toestel niet over een Verlengde Waarborg beschikt.

De exacte prijs van de reparatie kan slechts bepaald worden door de Bosch-technische specialist. De technicus geeft je voorafgaand aan de interventie een kostenindicatie. Besluit je toch af te zien van de reparatie? Dan betaal je enkel de verplaatsing- en analysekosten aan een vast tarief van €99,99 en ontvang je een waardebon voor een nieuw Bosch-huishoudtoestel naar keuze.

Bekijk de tarieven hier

Is de reparatie altijd gratis?

Valt je toestel nog onder fabrieksgarantie en gaat het om een technische fout dan is de reparatie helemaal gratis.

Je kan ook op Bosch Service rekenen als het defect te wijten is aan een gebruikersfout. Hiervoor moet je wel betalen. De exacte prijs van de reparatie kan slechts bepaald worden door de Bosch-technische specialist. De technicus geeft je voorafgaand aan de interventie een kostenindicatie. Besluit je toch af te zien van de reparatie? Dan betaal je enkel de verplaatsing- en analysekosten aan een vast tarief van €99,99 en ontvang je een waardebon voor een nieuw Bosch-huishoudtoestel naar keuze.

Bekijk de tarieven hier

Wie voert de herstelling uit?

Herstellingen worden uitgevoerd door ervaren technische specialisten van Bosch.

Moet ik mijn certificaat voorleggen bij reparatie?

In het geval dat een reparatie nodig is, dien je het certificaat dat Bosch je toestuurt en de aankoopbon of factuur van je toestel voor te leggen aan de technische specialist.

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.