Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

De oven stinkt, wat nu?

Oven stinkt

De oven stinkt – eerste hulp van de deskundigen

Komt er een vreemde geur uit je oven? Is het doordringend, vreemd of muf – ruikt het naar eten, vis, gas, rubber, plastic, schoonmaakmiddel, rook, elektriciteit of is het gewoon zuur, vies, onaangenaam of verbrand – je moet altijd eerst de oven schoonmaken. Bosch Huishoudelektro raadt je aan om je oven te reinigen met afwasmiddel, warm water, een vochtige doek en een roestvrijstalen schuursponsje. In het filmpje laten we je stap voor stap zien hoe je je oven gemakkelijk kunt schoonmaken. Bekijk nu de tips in het filmpje en de geur uit je oven verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Als je oven naar ovenspray ruikt, is afnemen met een vochtige doek meestal genoeg.

Als je oven muf ruikt, raden we je aan de afdichtrubbers grondig schoon te maken zoals hierboven beschreven staat. Waarschijnlijk zijn er voedselresten achtergebleven, die zijn gaan schimmelen.

Maar als je oven een brandlucht verspreidt, is het een taak voor de klantenservice. Dit is een probleem dat altijd zo snel mogelijk gecontroleerd moet worden – en gebruik je oven niet meer tot het opgelost is.

Heb je vragen over geurtjes in de oven? Bel dan naar onze consulenten op het nummer 02/475.70.01.

Naar reinigings- en onderhoudsproducten

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.