Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Droogkast: droogt niet meer

Uw droogautomaat droogt niet meer: wat gedaan?

Als uw droogkast niet mee naar behoren droogt, is er slechts één uitweg: de hulp inroepen van de Bosch-klantendienst. U kunt er op een snelle en doeltreffende bijstand rekenen en uw droogtrommel zal al gauw weer op volle toeren draaien. U kunt de reparatiedienst van Bosch 24/24 en 7/7 bellen op het nummer 02/475.70.01 of online een afspraakregelen, wanneer u dat het beste past.

Twijfelt u eraan of uw droogkast naar behoren droogt, of vraagt u zich af hoe heet een wasdroger eigenlijk moet worden? In dat geval raden wij u aan de onderhoudsinstructies op uw kleren te raadplegen. Daarin staat de temperatuur te lezen waarop ze gedroogd kunnen worden.

Naar contact & info

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.