Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Een Bosch-microgolfoven met azijn reinigen

Microgolfovens reinigen: is azijn de juiste reinigingsvloeistof ?

Uw wenst uw microgolfoven te reinigen. U heeft ergens gehoord dat azijn daar goed voor zou zijn. Het is immers een beproefd huis-, tuin- en keukenmiddel dat u steeds bij de hand hebt. Wij raden u aan uw microgolfoven niet met azijn of azijnessentie te reinigen. Dat is te agressief en is daar niet voor geschikt. Om uw microgolfoven netjes schoon te maken, raden wij u – eerder dan gebruik te maken van azijn – aan om het draaiplateau te verwijderen en het in zeepwater te reinigen. Veeg de oven vanbinnen met een vochtige doek schoon. Gebruik nooit de ruwe kant van een spons voor universeel gebruik, want daar kunnen krassen van komen. Gebruik ook geen ovenreinigers. Wacht best niet te lang vóór u uw oven schoonmaakt, maar reinig hem onmiddellijk nadat u eten verwarmd en bereid hebt. Zo wordt de microgolfoven snel en makkelijk gereinigd. Azijn hebt u niet nodig om uw microgolfoven te reinigen.

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.