Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Hoe krijg je een brandgeur uit een microgolfoven ?

Een microgolfoven reinigen en er vastgebrand eten uit verwijderen: zo doe je dat.

Om een microgolfoven te reinigen waarin vastgebrand voedsel zit, gaat u als volgt te werk: verwijder het draaiplateau en spoel het in zacht zeepwater. Veeg de binnenkant met een vochtige doek. Laat de vastgebrande etensresten in het zeepwater weken. Zet de microgolfoven niet aan terwijl het water doordringt. Veeg dan de binnenkant met een zachte doek. Gebruik niet de ruwe kant van een spons voor universeel gebruik om uw microgolfoven te reinigen of vastgebrande resten te verwijderen. Daar kunnen krassen van komen. Gebruik onder geen beding ovenreinigers. Die zijn veel te agressief. De microgolfoven wordt best meteen na het verwarmen en bereiden van voedsel gereinigd, eerder dan er te lang mee te wachten. Zo blijven er geen hardnekkige resten achter en kan uw microgolfoven altijd snel en makkelijk gereinigd worden.

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.