Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Hoe krijg je geuren uit een microgolfoven ?

Geuren verwijderen uit een microgolfoven: zo doe je dat.

Als uw microgolfoven slecht ruikt, gaat u best eerst na waar de geur vandaan komt. Is het een rookgeur? Verwijder dan alle aangebrand vuil en reinig uw microgolfoven grondig met zeepwater. Als het toestel toch nog onaangename geuren blijft afgeven, herhaalt u het proces. Dat geldt trouwens ook voor geuren in het algemeen. Indien het zachte reinigen en vegen met zeepwater niet helpt, doet u het allemaal nog eens opnieuw. En als het probleem daarmee niet van de baan is, neemt u best contact op met onze klantendienst. U kunt ons bereiken via het nummer 02/475.70.01. Wij herstellen uw microgolfoven snel, vakkundig en voor een eerlijke prijs. Bel ons gauw en ontdek er meer over. Wij helpen u verder en zorgen er voor dat uw toestel al gauw weer naar behoren werkt.

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.