Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Hoe reinig je een Bosch-microgolfoven ?

Een microgolfoven vakkundig reinigen: zo doe je dat.

U wenst uw microgolfoven schoon te maken? Liefst snel en goed? Wat zou het perfect zijn als er een trucje zou bestaan om microgolfovens makkelijk te reinigen, aangezien ze vanbinnen zo snel bespat en vuil kunnen raken. Dat kan vermeden worden door bij het verwarmen een speciaal deksel te gebruiken dat in de vaatwasser kan. Te laat? Geen probleem. Om uw microgolfoven netjes schoon te maken, haalt u er het draaiplateau uit en reinigt u het in zeepwater. De binnenkant van de oven veegt u best af met een vochtige doek. Vermijd de ruwe kant van sponzen voor universeel gebruik, want daar kunnen krassen van komen. Gebruik onder geen beding ovenreinigers. Wacht best niet te lang vóór u uw microgolfoven schoonmaakt, maar reinig hem altijd onmiddellijk nadat u eten verwarmd en bereid hebt. Zo zal vuil geen kans krijgen om hardnekkig aan te koeken en kan de microgolfoven snel en makkelijk gereinigd worden.

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.