Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Je oven schoonmaken met azijn

Je oven schoonmaken met azijn.

Is het een goed idee om je oven schoon te maken met azijn?

Er zijn veel manieren om een oven schoon te maken. Sommige mensen raden azijn aan, anderen natriumbicarbonaat. Sommigen zweren bij bakpoeder, anderen bij zout en er zijn zelfs mensen die scheerschuim gebruiken. Bij Bosch Huishoudelektro zeggen we dat je dat allemaal niet nodig hebt!

In plaats van azijn raden we je aan om je oven te reinigen met afwasmiddel, warm water, een vochtige doek en een roestvrijstalen schuursponsje. Klaar! Dat is alles wat je nodig hebt. Laat het sop goed intrekken en maak het je intussen gemakkelijk. De oven schoonmaken met azijn is niet nodig en ook niet aan te raden. In het filmpje laten we je stap voor stap zien hoe je je oven kunt schoonmaken.*

Heb je vragen over schoonmaken van je oven? Bel dan naar de Bosch-klantenservice op het nummer 02/475.70.01. We helpen je graag.

Naar reinigings- en onderhoudsproducten

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.