Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Je vriezer ontdooien

Je vriezer ontdooien

Je diepvriezer ontdooien met tips van Bosch.

Schakel eerst het toestel uit om uw diepvriezer te ontdooien.

Zorg ervoor dat er geen elektrische stroom is door de stekker uit het stopcontact te halen of het toestel uit te schakelen bij de zekering.

Bewaar de diepvriesladen op een koele plaats met het voedsel erin. Als u een ijspakking heeft, plaats deze dan op het voedsel.

De waterafvoer kan het beste worden geopend met een ondiepe schaal eronder, om het ontdooide water op te vangen. Om het ontdooiproces te versnellen, plaatst u twee pannen met heet water op onderzetters in uw toestel tijdens het ontdooien.

Giet na het ontdooien het verzamelde dooiwater weg. Veeg eventueel achtergebleven dooiwater op de bodem van het vriesvak op met een spons. Sluit de waterafvoer weer.

Nadat u uw vriezer heeft ontdooid, kunt u uw toestel weer aansluiten en weer inschakelen. Heeft u trouwens gecontroleerd of u een nofrost toestel heeft? Ze hoeven niet te worden ontdooid!

Naar reinigings- en onderhoudsproducten

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.