Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Koelkast stinkt

Koelkast stinkt

Stinkt je koelkast?

Als je koelkast stinkt, is het hoog tijd voor een schoonmaakbeurt. Schakel de koelkast eerst uit. De veiligste manier is de stekker uit het stopcontact halen of de zekering uitschakelen. Haal alle voedsel uit de koelkast en bewaar het op een koele plaats. Als je een ijscompres hebt, leg dat dan bovenop het voedsel. Maak het toestel schoon met een zachte doek, lauw water en een pH-neutraal schoonmaakmiddel. Als je de koelkast schoonmaakt om vieze geurtjes te verwijderen, maak het afdichtrubber dan alleen schoon met schoon water. Schoonmaakmiddelen zijn te agressief en tasten het gevoelige rubber aan. Maak het afdichtrubber schoon en droog het grondig na. Als je klaar bent met schoonmaken, kun je de koelkast weer op de stroom aansluiten, hem inschakelen en je voedsel er gewoon weer in plaatsen. Als je op een gemakkelijke manier de vervelende geurtjes uit je koelkast wilt verwijderen, gebruik dan de speciale reiniger voor koelkasten van Bosch.

Reingings- en onderhoudsproducten

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.