Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Koelkastschimmel

Schimmel in je koelkast?

Als er schimmel in je koelkast zit, moet hij meteen schoongemaakt worden. Schakel de koelkast eerst uit en haal de stekker uit het stopcontact of schakel de zekering uit. Haal het voedsel uit de koelkast en bewaar het op een koele plaats. Als je een ijscompres hebt, leg dat dan bovenop het voedsel. Maak het toestel schoon met een zachte doek, lauw water en een pH-neutraal schoonmaakmiddel. Als je schimmel uit je koelkast verwijdert, maak dan de afsluitrubbers alleen schoon met schoon water en droog ze goed na. Als je klaar bent met schoonmaken, kun je het toestel weer op de stroom aansluiten, het inschakelen en je voedsel er gewoon weer in plaatsen. Als je het jezelf gemakkelijk wilt maken, gebruik dan altijd het speciale reinigingsmiddel voor koelkasten van Bosch om het oppervlak van je koelkast schoon te maken.

Naar reinigings- en onderhoudsproducten

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.