Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Microgolfoven: afdekking golfgeleider verbrand

Het kartonnen plaatje in uw microgolfoven vervangen ? Bosch Service schiet u ter hulp !

Als u zich genoodzaakt ziet het kartonnen plaatje in uw microgolfoven te vervangen, dan kunt u bij ons bijna zeker een vervangstuk bekomen. Bezoek gewoon onze webshop en voer het E-nr (referentienummer) van uw microgolfoven in. Dat vindt u gewoonlijk aan de achterkant van het toestel. U kunt dan snel en makkelijk een kartonnen vervangplaatje bestellen. Beschadigde kartonnen plaatjes zijn vaak snel vervangen. Indien het glas, het draaiplateau, het metaal of enig ander onderdeel van de microgolfoven stuk is, neemt u best contact op met Bosch Service. U kunt onze consulenten bereiken via het nummer 02/475.70.01. Wij schieten u ter hulp indien het draaiplateau in uw toestel het niet meer doet. Onze specialisten herstellen uw microgolfoven snel, vakkundig en voor een eerlijke prijs. Bel ons gauw om er meer over te weten. Wij helpen u graag uit de nood, ook als uw kartonnen plaatje aan vervanging toe is. Wij zorgen er ook voor dat uw microgolfoven gauw weer op volle toeren werkt.

Contact & info

Corrigeer uw invoer en zorg ervoor dat alle spaties worden verwijderd
[global.common.msg.errorminlength]
De e-mailadressen komen niet overeen
[global.common.msg.errorbadinput]
[global.sparepartfinder.txt.partnumberwrong]
Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.