Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Oven repareren

Oven repareren

De oven repareren – een taak voor de deskundigen

Wil je je oven repareren? Vraag je je af hoe dat het gemakkelijkst gaat? Laat het aan een deskundige over, als je zelf geen gediplomeerd elektricien bent. Probeer nooit zelf je oven te repareren. Je kunt het best contact opnemen met de klantenservice van Bosch. Onze klantenservice helpt je graag, als de oven of de ovendeur gerepareerd moet worden, of als er een probleem is met de onderwarmte, de thermostaat, het email, de scharnieren of wat dan ook. Je kunt op onze service vertrouwen. Informeer nu naar onze prijzen en naar de diensten die we aanbieden.

Je kunt Bosch Service bellen op 02/475.70.01. De reparatiedienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Of maak online een afspraak op een ogenblik dat jou uitkomt.

Contact & info

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.