Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Stofzuiger reinigen

Uw stofzuiger reinigen - deel per deel, klaar voor onderhoud

U wilt uw stofzuiger reinigen? Wil u de filter van uw stofzuiger reinigen? Of de slang, de buis, of enig ander deel? Lees dan onze tips voor het reinigen van uw stofzuiger:

De borstels of de buis van uw stofzuiger reinigen is heel makkelijk. Maak deze los en ga na of er niets in vastzit. Verwijder het pluis uit de borstel en was hem onder de warmwaterkraan zonder zeep. Laat daarna drogen door de lucht.

U kan iets gelijkaardigs doen om de filter van de stofzuiger te reinigen. Als deze afwasbaar is kan hij gewoon met water zonder zeep worden schoongemaakt. Laat hem 24 uur drogen in de lucht.

De slang van uw stofzuiger reinigen gebeurt in principe op dezelfde manier. Als u denkt dat er iets vastzit in de slang van uw stofzuiger, kunt u voorzichtig een bezemsteel of een ander llang voorwerp door de slang duwen en zo proberen vrij te maken.

Om een stofzuiger zonder stofzak te reinigen haalt u de stofcontainer uit het toestel. Maak de container leeg en was hem dan onder warm stromend water. Laat daarna volledig drogen. Plaats de stofcontainer in geen geval terug in het toestel als hij nog nat is. Hij moet volledig droog zijn. Hetzelfde geldt voor het reinigen van de filter in stofzuigers zonder zak. Neem de filter uit de stofzuiger, volg de instructies in de gebruiksaanwijzing en reinig de filter alleen met water. Laat deze eveneens drogen op kamertemperatuur gedurende tenminste 24 uur.

indien u meer ondersteuning wenst kunt u ons gemakkelijk telefonisch bereiken, onze consulenten helpen u graag verder op 02/475.70.01 van maandag tot vrijdag van 08u00 tot 17u30.

Originele Bosch stofzuigerzakken

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.