Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Reinigen van een stofzuiger zonder zak

Reinigen van een stofzuiger zonder zak - zo doet u het

Om uw stofzuiger zonder stofzak te reinigen kunt u best eerst controleren hoe vol de stofcontainer is en deze lledigen. Indien nodig kunt u de stofcontainer onder warm stromend water wassen, zoals staat beschreven in de handleiding. Laat de container gedurende minstens 24 uur drogen bij kamertemperatuur en plaats hem alleen terug in de stofzuiger als hij volledig droog is. U kan de filter van uw stofzuiger zonder zak op dezelfde manier laten drogen.

Als u denkt dat uw stofzuiger zonder zak vanbinnen verstopt is, omdat hij bijvoorbeeld geen stof meer opneemt of lawaai maakt, ga dan stap voor stap te werk en controleer de stofcontainer, de uitblaasfilter, het stofreservoir, de buis, de slang en het vloermondstuk. Zit er iets vast? Probeer het voorzichtig te verwijderen.

indien u meer ondesteuning wenst kunt u ons gemakkelijk telefonisch bereiken, onze consulenten helpen u graag verder op 02/475.70.01 van maandag tot vrijdag van 09u00 tot 16u30.

Hersteldienst

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.