Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Stofzuiger luid

Mijn stofzuiger is luid. Wat doe ik eraan?

Als uw stofzuiger luid is, controleer dan eerst of de stofcontainer of stofzak niet vol zit. Is dat niet het geval, dan is mogelijk een deel van uw toestel verstopt. Controleer de uitblaasfilter, het mondstuk, de slang, de buis en de telescoopbuis. U kunt ook het vloermondstuk afnemen en proberen of het geluid verandert, en zo verder stapsgewijs mogelijke oorzaken uitsluiten. Een van de onderdelen kan mogelijk verstopt zijn en het geluid veroorzaken.

Indien u meer ondersteuning wenst kunt u ons gemakkelijk telefonisch bereiken, onze consulenten helpen u graag verder op 02/475.70.01 van maadag tot vrijdag van 09u00 tot 16u30.

Hersteldienst

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.