Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Stofzuiger fluittoon

Mijn stofzuiger maakt een fluitend geluid. Wat doe ik eraan?

Als uw stofzuiger een fluitend geluid maakt, dan betekent dat doorgaans dat uw toestel niet genoeg lucht kan opzuigen.. Vaak is het omdat de stofcontainer of de stofzak vol zit. Controleer dat eerst en vervang indien nodig. Is dat niet het geval dan kan er ergens een verstopping in het toestel zijn. Controleer of de uitblaasfilter, het mondstuk, de slang, de buis, de telescoopbuis of het vloermondstuk niet verstopt zijn. Ga te werk volgens het principe van uitsluiting en sluit elk stuk één voor één aan op de stofzuiger. Is het geluid veranderd of fluit de stofzuiger nog steeds?

Indien het probleem nog steeds niet is opgelost kunt u contact opnemen met onze klantendienst op 02/475.70.01 van maandag tot vrijdag van 09u00 tot 16u30.

Hersteldienst

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.