Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Wasdroogcombinatie: herstelling

Herstelling van uw wasdroogcombinatie: wat gedaan?

Hoewel hij u lang trouw gediend heeft, is uw wasdroogcombinatie aan herstelling toe. Vóór u probeert om uw machine zelf weer aan de praat te krijgen en op zoek gaat naar een gebruikshandleiding, geven wij u de enige tip mee die u dient te onthouden.

Vandaag zijn toestellen zo complex dat als u niet in de sector werkt en geen opleiding genoten hebt om te weten hoe ze te herstellen, u reparaties aan wasdroogcombinaties best overlaat aan de experten van de Bosch-klantendienst. Bij hen krijgt u uw wasdroogcombinatie in geen tijd hersteld.

Onze specialisten vertellen u ook of het de moeite waard is om uw wasdroogcombinatie te herstellen, dan wel of het niet zinvoller is om een nieuwe te kopen. Meteen hoeft u zich over de gebruikshandleiding van de machine geen zorgen te maken en kunt u al gauw weer genieten van fris gewassen kleren.

U kunt de reparatiedienst van Bosch 24/24 en 7/7 bellen op het nummer 02/475.70.01 of online een afspraakonline een afspraak regelen, wanneer u dat het beste past, om uw wasdroogcombinatie te laten herstellen.

Naar contact & info

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.