Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Wasdroogcombinatie: reiniging

Hoe reinigt u uw wasdroogcombinatie?

Wenst u uw toestel goed draaiende te houden en vraagt u zich af hoe het schoon te maken? Bij het reinigen van uw wasdroogcombinatie dient u aandacht te hebben voor verschillende onderdelen.

Gelieve na elk gebruik de pluizenfilter te reinigen. Haal hem gewoon uit het toestel en verwijder de pluisjes (b.v. door af te spoelen en te laten drogen). Daarna kunt u hem in de machine terugplaatsen (bekijk de video).

U kunt ook makkelijk zelf de condensorkast van uw wasdroogcombinatie reinigen. Verwijder ze voorzichtig uit het toestel. Zorg ervoor dat er geen warm water uit morst en giet het water zorgvuldig in de gootsteen uit. Hergebruik het vooral niet, aangezien het te veel chemische stoffen bevat. Uw wasdroogcombinatie is nu schoon.

U vindt hierhier ook een video omtrent het reinigen van wasdroogcombinaties.

U ziet het, uw wasdroogcombinatie reinigen hoeft geen hele karwei te zijn. Het reinigen van de condensor van het toestel laat u wel best over aan de vakmensen van Bosch Service.

U kunt de reparatiedienst van Bosch 24/24 en 7/7 bellen op het nummer 02/475.70.01 of online een afspraakregelen, wanneer u dat het beste past, om de condensor van uw wasdroogcombinatie te laten reinigen.

Contact en info

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.