Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Wat gebruik je om de oven schoon te maken

Waarmee maak je je oven schoon?

Waarmee maak je je oven schoon? Alle antwoorden binnen 30 seconden

Er bestaan allerlei aanbevelingen over de beste producten voor het schoonmaken van je oven. Sommige mensen raden natriumbicarbonaat aan, anderen bakpoeder. Sommigen zweren bij zout en er zijn zelfs mensen die scheerschuim gebruiken. Bij Bosch Huishoudelektro zeggen we dat je dat allemaal niet nodig hebt!

Bosch Service raadt je aan om je oven te reinigen met afwasmiddel, warm water, een vochtige doek en een roestvrijstalen schuursponsje. Klaar! Je moet even geduld hebben om het sop goed in te laten trekken. Terwijl je wacht, kun je jezelf op een kopje koffie trakteren. In het filmpje laten we je stap voor stap zien hoe het werkt.

Heb je vragen over schoonmaken van je oven? Bel dan naar de Bosch-klantenservice op het nummer 02/475.70.01. We helpen je graag.

Naar reinigings- en onderhoudsproducten

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.