Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Op een selectie A-label wasmachines en XXL koel-vriescombinaties

Actie geldig van 28/03/2022 tot 31/05/2022

Meer info

Kom onze Bosch Store ontdekken in de prachtig gerenoveerde hallen van de Gare Maritime binnen Tour & Taxis. Gelegen op een steenworp van het Noordstation zijn we makkelijk te bereiken.

Ontdek onze winkel

Geef jouw mening en neem deel aan onze wedstrijd!

In hoeverre ben je tevreden met je toestel? Neem even de tijd om het ons te laten weten. We horen graag je ideeën en suggesties. Om je te bedanken geven wij je elke maand de mogelijkheid om een Google Home Smart Speaker te winnen.

Geef jouw mening

Bespaar water en energie #LikeABosch

Onze huishoudtoestellen zijn zo ontworpen dat ze je op een slimme manier helpen om duurzamer te leven. Door water te besparen tijdens het wassen of energie met een warmtepompdroger voorzien van een zelfreinigende condensor. Ontdek onze oplossingen voor een duurzamer leven.

Daar wil ik alles over weten

Interactieve Keuzehulp

Op zoek naar een nieuwe wasmachine? Vind in slechts enkele minuten de Bosch wasmachine die het beste bij u past.

Start

Nieuwe keuken inrichten?

Ontdek het ultrahandige stappenplan van Bosch, met praktische tips & tricks voor het plannen en inrichten van je toekomstige keuken.

Start de keukenplanner

Op zoek naar een nieuw toestel?

Wij helpen je graag bij je keuze! Zoek én vind het huishoudtoestel op maat van jouw smaak en budget.

Start keuzehulp

Hulp of ondersteuning nodig?

Op zoek naar info over producten, garantie, service,...? De klantendienst en het uitgebreide service-team van Bosch staan voor je klaar!

Ontdek de Bosch-service

Schrijf een review en neem deel aan onze wedstrijd

Jouw mening telt. Deel jouw ervaring - beoordeel jouw Bosch toestel, accessoire of onderhoudsproduct en maak kans op een Google Home Speaker.

Energielabel

Meer weten over het nieuwe energielabel.

Smartgrow, slimme moestuin

Ontdek onze slimme binnentuin, Smartgrow. Deze Bosch exclusive laat je toe om kruiden, micro-plantjes, fruit en zelfs eetbare bloemen thuis te kweken.

Belangrijke Veiligheidsmededeling

Potentiële kans op letsels veroorzaakt door de binnentrommel van bepaalde wasmachines. Eigenaren van betrokken toestellen worden verzocht de volgende veiligheidsaanwijzingen in acht te nemen.

MyBosch

Registreer je nu gratis en geniet van tal van voordelen zoals -10% korting op originele onderdelen en onderhoudsproducten.

Onze service

De Bosch-consulenten beantwoorden al je vragen van maandag tot en met vrijdag, van 9u tot 16u30

Ontdek Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Bosch-verdeler?