[global.common.btn.skiptocontent]
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Stap voor stap: hoe kan je geurtjes in je koelkast voorkomen

Maak komaf met geurtjes in de koelkast

Maak komaf met geurtjes in de koelkast

Iedereen maakt het wel eens mee: Je opent de deur van de koelkast en krijgt meteen een slechte geur. Om je koelkast hygiënisch, schoon en vrij van slechte geuren te houden, geven we je een aantal inspirerende tips.

Verwijder geurtjes

Verwijder geurtjes

Je koelkast regelmatig reinigen is niet alleen veiliger, maar voorkomt ook slechte geuren. Je kunt de koelkast reinigen met warm water en een beetje afwasmiddel. Zorg er na het schoonmaken wel voor dat je het voedsel altijd in bewaardozen verzegelt. Worst of kaas gewikkeld in vershoudfolie of luchtdichte bewaardoosjes en restjes alleen in afgedekte containers.

De volgende theepauze? In de koelkast.

De volgende theepauze? In de koelkast.

Drink je graag een kopje thee? Dan is dit een handige tip. Laat je gebruikte theezakjes drogen en zet ze in een kom in de koelkast. De thee neutraliseert geurtjes. De zakjes van pepermunt thee zijn hier ideaal voor.

De kracht van citroen.

De kracht van citroen

Een halve citroen kan slechte geuren in je koelkast helpen voorkomen. Leg gewoon een halve citroen in de koelkast of zet een glas geperst citroensap in het koelvak.

Je koelkast houdt van koffie

Je koelkast houdt van koffie

Gemalen koffie absorbeert geurtjes in je koelkast. Doe wat gemalen koffie in een kom. Natriumbicarbonaat of bakpoeder bestrijdt ook effectief slechte geuren in de koelkast. Vul een ondiepe kom met enkele theelepels van dit poeder, plaats in de koelkast en vervang na ongeveer een maand.

Bosch zorgt voor jou en jouw koelkast

Bosch zorgt voor jou en jouw koelkast

Deze koelkastreiniger werd speciaal samengesteld voor Bosch koelkasten en verzekert een grondige en hygiënische reiniging.

Reiniger kopen

MyBosch

Registreer jezelf gratis en profiteer van vele voordelen!

Onze service

Uitstekende service - voor en na uw aankoop.

+49 89 4590-00

bru-bsh@bshg.com

Beleef Bosch

Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid.

Zoek een verkooppunt

Zoek verkooppunten bij u in de buurt!