Ingrediënten

  • 5 kippenbouten
  • 2 el Cajun kruidenmix
  • 3 el citroensap
  • 1 kom maïsbloem
Mix
  • 2 kopjes witte en bruine paddenstoelen
  • Peper en zout
  • 150 g worteltjes
  • 100 g sperziebonen
  • 2 laurierblaadjes
  • Cajun kruidenmix
  • 2 potjes romige yoghurt
  • 4 el ongezouten boter
  • 2 radijsjes

Stap 1

Marineer de kip met citroensap, peper, zout, Cajun kruiden en cayennepeper.

Stap 2

  • Bestrooi de kip met maïsbloem en bak hem lichtjes goudbruin.
  • *Pro tip: De kip grillen is gezonder dan hem te bakken in de pan.

Stap 3

Roerbak de witte en bruine paddenstoelen met een snuf peper en zout.

Stap 4

Voeg de tijm, laurierblaadjes, worteltjes en sperziebonen toe.

Stap 5

Doe er een kop water, honing en wat Cajun kruiden bij.

Stap 6

Laat een tijdje sudderen. Voeg daarna de yoghurt en de boter toe.

Stap 7

Leg de kippenbouten op een bakplaat en giet er het yoghurtmengsel over.

Stap 8

Bak in de oven op 200 °C gedurende 3 à 5 minuten.

Smakelijk !