Ingrediënten

  • 1 middelgrote pompoen zonder klokhuis
  • 2 el plantaardige olie
  • 400 g gekookte macaroni
  • 50 g boter
  • 10 g fijngesneden witte uien
  • 2 takjes verse tijm
  • 400 ml slagroom
  • 200 g in stukjes gesneden Emmenthaler
  • 40 g Parmezaan
  • Gemalen witte peper
  • Zout
  • Peterselie
  • Olijfolie van de eerste persing
Met de hand regelt u de temperatuur op een modern ovendisplay met digitale uitlezingen.

Stap 1

Verwarm de oven voor op 220 °C met 4D warme lucht.

Handen die een elektrische blikopener gebruiken om een pot op het aanrecht te openen.
Een ei met de hand breken in een metalen pan op het fornuis.
Roestvrijstalen pan op het fornuis, met een houten lepel de inhoud roeren.

Stap 2

Doe de plantaardige olie in een warme pan en bak de uien tot ze zacht worden.

Handmatig verse kruiden toevoegen aan een pot op het fornuis, kookproces.
Handen persen citroen uit in een pot op het fornuis, tijdens het koken en bereiden van eten.

Stap 3

Voeg tijm en boter toe – laat de boter smelten.

Mijn handen bereiden ananas in een pan op het fornuis.
Melk in een pan gieten met gekookte groenten op het fornuis.

Stap 4

Voeg de Emmenthaler en de slagroom toe. Meng alle ingrediënten tot ze gesmolten zijn.

Handen roeren in een pan romige soep op een zwart elektrisch fornuis.

Stap 5

Roer het mengsel langzaam en gelijkmatig door tot je een gladde, dikke en smeuïge textuur krijgt.

Kook de pasta in een pan op het fornuis en voeg de ingrediënten toe aan het kokende water.
Met de hand roeren in een pan met vloeistof op het fornuis.
Met je handen roer je een pan soep of stoofpot op het fornuis, met groenten en noedels.

Stap 6

Haal de saus van het vuur en voeg de pasta toe. Kruid af naar smaak met peper en zout.

Handen scheppen het vruchtvlees uit een gele pompoen op een donker oppervlak.
Met de hand gekookte rijst uit de uitgeholde courgette scheppen op het fornuis.
Oven met digitaal display, waarin een gevulde pompoenschotel wordt gebakken.

Stap 7

Giet de pasta en de saus in de uitgeholde pompoen, bestrooi met Parmezaan en bak 30 minuten in de oven tot de pasta goudbruin is en borrelt.

Gebakken gevulde pompoen met kruiden en specerijen op een houten snijplank, in de hand een kruidenstrooier vasthoudend.
Gebakken gevulde pompoen met gehakt, kaas en kruiden op een houten snijplank.
Gebakken gevulde courgette met gehakt, kruiden en specerijen op een houten snijplank.

Stap 8

Garneer met vers gemalen zwarte peper, peterselie en enkele druppels olijfolie.