[global.common.btn.skiptocontent]
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Richt uw keuken in als een professional.

Het juiste keukengerei kiezen is een belangrijk aspect voor al wie houdt van bakken en koken. Of het nu gaat over stomen, langzaam garen of kruiden: met het juiste keukengerei wordt de keuken dé plaats om jezelf te ontplooien.

De kruimelaar, de samuraikrijger en de werker

Broodmes, Santokumes en koksmes

  • Dankzij het gekartelde lemmet snijdt dit broodmes zelfs de hardste korsten.
  • Het Santokumes en zijn drie deugden is perfect voor vis, vlees en groenten.
  • Het koksmes is precies zoals de naam zegt: het belangrijkste mes van de chef-kok. Het kan gebruikt worden voor zowel vlees als groenten.

De geslepene, de specialist en de hakker

Vleesmes, kantoormes en hakmes

  • Dankzij het lange en dunne lemmet snijdt het vleesmes uitermate precies en zuiver.
  • Het kantoormes is een allrounder die perfect is voor alle keukentaken die precisie vereisen.
  • Met het scherpe, licht gebogen hakmes wordt het snel fijnhakken van kruiden een fluitje van een cent.

De stompe slijper en de dubbel-gebeende

Wetstaal en keukenschaar

  • Het wetstaal is het perfecte hulpmiddel om de snijkwaliteit van je messen te onderhouden.
  • En een goede keukenschaar is belangrijk in iedere keuken.

De zachte, de voorzichtige en de eierkop

Deegschraper, silicone borsteltje en klopper

  • Met een deegschraper krijg je makkelijk eender welke mix of deeg uit je kommen of potten.
  • In een moderne keuken mag een silicone borsteltje niet ontbreken.
  • En met een klopper klop je alles op.

De roerder en de allrounder

Handmixer en keukenrobot

  • De handmixer beschikt over twee snelheden, zodat hij eender wat gemengd krijgt.
  • De keukenrobot is een echte multifunctionele helper voor alle soorten keukenwerk.

De betweter en de moderator

De weegschaal en de maatbeker

  • Zowel voor koken als bakken: met een digitale weegschaal weegt elke kok de juiste hoeveelheden af.
  • En ook een maatbeker is nuttig om producten correct af te meten; er bestaan er zelfs in verschillende formaten.

De versnipperaar, de schiller en de redder

Staafmixer, schilmesje en lookpers

  • Soepen, cocktails, smoothies: de staafmixer maakt het u zo veel makkelijker in de keuken.
  • Het schilmesje is de absolute kampioen in het schillen van fruit en groenten.
  • En met de lookpers voorkom je dat je handen naar look ruiken, en kan je ook ongepelde teentjes look pletten.

De ruwe bolster, de Italiaan en de aandachttrekker

Rasp, pastamachine en keukenspaan

  • Om aardappelen, kaas of eender welke groente te raspen, is er in iedere keuken een rasp nodig.
  • Met een pastamachine maak je eender welke pasta, van noedels over gevulde pasta tot de klassieke spaghetti.
  • Met een pastamachine maak je eender welke pasta, van noedels over gevulde pasta tot de klassieke spaghetti.

De gematigde, de hete en de vurige

Stoofpan, vleesthermometer en keukenbrander

  • Neem je tijd en geniet ervan om lasagne of eender welke andere stoofschotel te bereiden in deze stoofpan.
  • Een vleesthermometer is onmisbaar om je vlees- en visbereidingen voorzichtig te laten garen.
  • En voor wie houdt van de knapperige suikerlaag bij crème brûlée of andere desserts, is een keukenbrander essentieel.
MyBosch

Registreer gratis en ontvang 10% korting op originele onderhoudsproducten, accessoires en onderdelen.

Onze service

Vragen? Neem contact op met één van onze medewerkers, elke werkdag van 08u30 tot 17u00.

+32 2 475 70 01

Onze waarden

Bij Bosch kies je voor Duitse precisie, kwaliteit & vakmanschap.

Bosch-verkooppunt

Op zoek naar advies van een expert? Zoek én vind een Bosch verkooppunt in jouw stad of gemeente!