Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Uw levensmiddelen in goede handen: ondersteuning voor uw koelkast of diepvriezer.

Met praktische ondersteuning van Bosch kunt u er voor zorgen dat uw voedingswaren niet te lang uit de koude moeten blijven.

We willen onze levensmiddelen optimaal vershouden en onze pizzas bevroren, koelkasten en diepvriezers zijn daarom een essentieel onderdeel van een gezonde, moderne levensstijl. Daarom biedt Bosch niet alleen de expertise van zijn hersteldienst aan maar ook een hele reeks doe-het-zelf tips en instructievideos om snel problemen met uw koelkast of diepvriezer te kunnen oplossen.

MyBosch

Schrijf u nu gratis in en geniet van verschillende voordelen zoals opties voor verlengde garanties op geselecteerde producten, de mogelijkheid om online een afspraak te boeken met een Bosch expert en toegang tot de online gebruiksaanwijzing van uw toestel.

Verlengde waarborg

Geniet bovenop uw 2 jaar fabrieksgarantie van 3 jaar extra zekerheid door de Bosch Verlengde Waarborg. U kunt deze gemakkelijk en snel aanschaffen binnen de 2 jaar na de aankoop van uw toestel.

Contact & Info

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen op 02/475 70 01 (ma t.e.m. vrij van 9u tot 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch Service Assistant

De Bosch Service Assistant biedt u een handig overzicht van alle relevante informatie in verband met uw huishoudtoestel – van gedetailleerde handleidingen tot deskundig onderhoudsadvies en gerelateerde winkelaanbiedingen.

eShop

Originele onderdelen, kwaliteitsvol toebehoren en een hele keuze aan onderhouds- en reinigingsmiddelen voor uw vaatwasser - al de producten in onze Bosch eShop zijn onderworpen aan grondige tests in overeenstemming met onze hoge kwaliteitsstandaarden.

Onderhoud aan huis

Verleng de levensduur van uw toestel dankzij de Bosch professionele onderhoudsdienst aan huis. Beschikbaar voor epressomachine, Side-by-Side koelkast, vaatwasser en wasmachine.

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.