Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Droogkast ruikt naar verbrand

Uw droogautomaat ruikt naar verbrand: wat gedaan?

Ruikt uw droogkast of de was die erin zit naar verbrand? Er is geen reden tot paniek, maar wel tot het ter hulp roepen van de Bosch-klantendienst om uit te vissen wat het probleem juist is. Per slot van rekening lijkt het om een technisch defect te gaan; en u wenst zonder twijfel de mogelijkheid uit te sluiten dat er binnenin de machine iets aan het smeulen is. Gebruik uw droogautomaat niet zolang er geen specialist naar gekeken heeft. Bosch Service biedt u een snelle en doeltreffende bijstand.

U kunt de reparatiedienst van Bosch 24/24 en 7/7 bellen op het nummer 02/475.70.01 of online een afspraakregelen, wanneer u dat het beste past.

Naar reinigings- en onderhoudsproducten

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.