Vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze toestellen en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze toestellen momenteel vertraagd of zijn toestellen in sommige gevallen niet leverbaar.

Meer informatie
Informatie over leveringen
Huishoudelektro
Inloggen/account maken

Een Bosch-microgolfoven met citroen reinigen

Microgolfovens schoonmaken: is citroensap de juiste reinigingsvloeistof ?

Wenst u uw microgolfoven te reinigen? U hebt ergens gehoord dat citroensap daar goed voor is. Het is immers een beproefd huis-, tuin- en keukenmiddel dat u steeds bij de hand hebt. Wij raden u aan uw microgolfoven niet met citroensap te reinigen. Om uw microgolfoven netjes schoon te maken, raden wij u aan het draaiplateau te verwijderen en het in zeepwater te reinigen. Veeg de oven vanbinnen met een vochtige doek schoon. Gebruik nooit de ruwe kant van een spons voor universeel gebruik, want daar kunnen krassen van komen. Gebruik onder geen beding ovenreinigers. Wacht best niet te lang vóór u uw oven schoonmaakt, maar reinig hem onmiddellijk nadat u eten verwarmd en bereid hebt. Zo wordt de microgolfoven snel en makkelijk gereinigd. Citroensap hebt u niet nodig om uw microgolfoven te reinigen.

Bosch eShop

Koop al je toestellen, accessoires en originele onderdelen rechtstreeks van de fabrikant op de Bosch shop.

Online handleiding

Vind alle nuttige informatie over uw toestel nu snel en gemakkelijk via de online handleiding.

Boek online een technieker

Laat uw toestel snel en eenvoudig herstellen door een Bosch expert, boek nu online een afspraak en kies de voor u best passende datum.

Bosch Service

Buitengewone service, voor of na uw aankoop.

De Bosch consulenten staan ter uwer beschikking voor al uw vragen.
02/475 70 01 (9u00 – 16u30)